Nytt för 2022
Birtheś skrädderi har flyttat från Hässleholm till Sibbhult där hon har sin verksamhet numera. Eeks Massage & Fothälsa tar emot kläder som ni vill få uppsydda eller lagade, inlämningsdag är Måndagar kl 09.00-12.00, andra dagar ( tis -tors ) 09.00-18.00 hämtas de kläder som är lagade,då ni fått ett sms av Birthe att det är okej att hämta dem. Betalning sker med Swish eller Kontanter. Vänligen sänd ett sms till Eekś Massage & Fothälsa 0732080090 när ni ämnar hämta era saker,det kan hända att jag står i behandling som jag inte kan gå ifrån, tack på förhand.

Med vänlig hälsning
Helén Eek

Naturlig Facelift

Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet - och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.
Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modern västerlänskt tänkande.

Genom bland annat effleurage, friktion och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syre- sättningen, vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och inre frid.

Inga biverkningar.


Är du stressad och inte kan slappna av, är detta ett bra alternativ.

Den är att rekommendera.

1 timmes behandling.

Pris 870:-

Present kort finns att köpa.

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras med hela summan.

Betalningsalternativ: Kontanter Kort, Faktura, Swish.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå