Nytt för 2022
Birtheś skrädderi har flyttat från Hässleholm till Sibbhult där hon har sin verksamhet numera. Eeks Massage & Fothälsa tar emot kläder som ni vill få uppsydda eller lagade, inlämningsdag är Måndagar kl 09.00-12.00, andra dagar ( tis -tors ) 09.00-18.00 hämtas de kläder som är lagade,då ni fått ett sms av Birthe att det är okej att hämta dem. Betalning sker med Swish eller Kontanter. Vänligen sänd ett sms till Eekś Massage & Fothälsa 0732080090 när ni ämnar hämta era saker,det kan hända att jag står i behandling som jag inte kan gå ifrån, tack på förhand.

Med vänlig hälsning
Helén Eek

Massage 45

Massage 45

Är en massage som går på djupet, det innebär lite hårdare massage och att man försöker att få upp de hårda muskler som har låst sig. Det innefattar axlar nacke & rygg samt sätesmusklerna. Under massagens gång så lägger jag en vetekudde på de områden som behöver lite extra värme, för att sedan kunna jobba med dem utan att det ska göra allt för ont. Vetekudden ligger på under hela behandlingen.

Jag jobbar med massagekräm, vid behov så använder jag HOT AND COLD är ett liniment som hjälper musklerna att mjukas upp och få lite värme.

Pris: 715:-

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras hela summan.

Betalningsalternativ: Swich, Kort, Kontanter samt Faktura.

Presentkort går att köpa hos mig.

Mobilnr: 0732080090

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå