Nytt för 2022
Birtheś skrädderi har flyttat från Hässleholm till Sibbhult där hon har sin verksamhet numera. Eeks Massage & Fothälsa tar emot kläder som ni vill få uppsydda eller lagade, inlämningsdag är Måndagar kl 09.00-12.00, andra dagar ( tis -tors ) 09.00-18.00 hämtas de kläder som är lagade,då ni fått ett sms av Birthe att det är okej att hämta dem. Betalning sker med Swish eller Kontanter. Vänligen sänd ett sms till Eekś Massage & Fothälsa 0732080090 när ni ämnar hämta era saker,det kan hända att jag står i behandling som jag inte kan gå ifrån, tack på förhand.

Med vänlig hälsning
Helén Eek

Hawaiiansk Massage

Den massage som jag utför är Hawaiiansk Lomi Lomi massage. Jag arbetar med meridianerna (energibanorna).

Lomi Lomi betyder " Den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ". Det är en mjuk och intensiv helkropps- massage som med långa gungande och rytmiska rörelser, gått djupt in i muskulaturen.

Den kallas även Tempeldansmassage.

Olja används vid massagen.

I behandlingen ingår även ansiktsmassage.

Lomi Lomi massagen är i likhet med de Österländska traditionerna, att frigöra energiflödet i kroppen, lösa upp stress och spänningar återställa balans och harmoni till kropp, själ och sinne för många är detta en underbar smärtlindring som ger en både fysisk och psykisk utrensning, stresslindring och avslappning.


1 timmes behandling

Pris 870 :-

Present kort finns att köpa.

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras med hela summan.

Betalningsalternativ: Kontanter, Kort, Faktura, Swish

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå