Nytt för 2022
Birtheś skrädderi har flyttat från Hässleholm till Sibbhult där hon har sin verksamhet numera. Eeks Massage & Fothälsa tar emot kläder som ni vill få uppsydda eller lagade, inlämningsdag är Måndagar kl 09.00-12.00, andra dagar ( tis -tors ) 09.00-18.00 hämtas de kläder som är lagade,då ni fått ett sms av Birthe att det är okej att hämta dem. Betalning sker med Swish eller Kontanter. Vänligen sänd ett sms till Eekś Massage & Fothälsa 0732080090 när ni ämnar hämta era saker,det kan hända att jag står i behandling som jag inte kan gå ifrån, tack på förhand.

Med vänlig hälsning
Helén Eek

Epassi

Tillgodo kvitto för Epassi kunder.

Till er som har Epassi för friskvård kan jag erbjuda er ett tillgodo kvitto. Det innebär att ni betalar ev. hela summan till mig med en gång så skriver jag ert namn telefonnummer och den summan som ni vill betala i min dator, så stämmer vi av med varandra när ni kommer på besök nästa gång. Ingen bestämd datum som ni måste plocka ut pengarna, men önskan är inom 6 månader.

Den dagen som ni har bokat en behandling, talar ni om för mig att ni har överfört en summan det datum och ert mobilnummer, så kollar vi tillsammans så allt stämmer med ert och det som jag har noterat i min dator.

Ring mig på 0732080090 så hjälper jag er att få det rätt.

Ha en skön dag!

Med vänlig hälsning

Helén

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå